AĞRI / TUTAK - Hacıyusuf İlkokulu

Hacıyusuf İlkokulu

Hacıyusuf Köyü Tutak/AĞRI
Vizyon
• Öğrencilerin doğuştan veya sonradan kazanılmış yeteneklerini ortaya çıkartmak, onu istek ve ilgilerine göre geliştirmek • Öğrenciye, Atatürk İlke ve İnkılâplarına, T.C. Anayasasına ve Türk demokrasinin ilke ve yöntemlerine ve sorumluluklarına yüklenebilme bilincini ve yeteneğini kazandırabilmesinin sağlamak. • Öğrenciye, kişisel, toplumsal sorunları tanımak ve sorunlara bilimsel yaklaşımlarla çözüm arama alışkanlığı kazandırmak. • Öğrencinin el çalışması ile zihin çalışmasını birleştirerek çok yönlü gelişmesini el ile çalışmasının onur ve zevkini kazanmasını sağlamak. • Öğrencinin,mesleki ilgi ve yeteneklerini açıklık kazanmasını sağlama,gelecekteki mesleğini seçmesinin kolaylaştırmak.
Misyon
Bizler ; idareci , öğretmenler ve okul personelleri , bir bütün olarak , gerekli saygı ve sevgi çerçevesinde , bütün imkansızlıklara rağmen , öğrencilerimizin öğrenmeleri , bilgili , başarılı , kendine güvenen bir birey olarak yetişmeleri , 21. Yüzyılda çağdaş yaşamın gereklerini yerine getirebilecek beceriler kazanmaları için hiç durmadan çalışıyoruz.
Öğretim Şekli :normal
8.30-15.10